Skip to Content

Sün Bogi - támogatás

Készül új bábdarabunk, a 2010-ben született „A szeretetre vágyó süni” című nagy sikerű műsor folytatása, és az ehhez tartozó CD és fejlesztő-füzet ajándék. Ennek elkészítéséhez keresünk támogatókat.

Az ősbemutatót a májusi 24-i bábmissziós (OBM) konferencia keretében tervezzük. (Az esti EZAZANAP délelőttjén).
Az ősbemutató helyszíne: Budapest, VII. kerület, Damjanich u. 2.
Szeretnénk, hogy már ekkor a bábcsoportok kezébe kerülhessen a vidám „Sün Bogi” foglalkoztató füzet, és a hozzá készülő CD, hogy a gyermeknap és a nyár során, minél több gyermekhez eljusson majd. A beérkező támogatások mértékétől függ, hogy hány gyereket tudunk majd megajándékozni ezzel a hangos-könyvvel.

Támogatás módja: "Sün Bogi" közleménnyel ellátva, banki átutalással: 10400205-02010397-00000000, vagy sárga csekken (igényelhető a honlap kapcsolat felületén, vagy a palanta [harmadik] enternet [dot] hu címen, illetve PayPal segítségével.

A darab tartalmáról: Sün Bogi, a kis váratlan vendég az erdőbe érkezik, és semmire sem vágyik jobban, mint hogy Sün Benő befogadja, szeresse, barátkozzon vele és szeretetet adjon neki. Amellett, hogy viszontláthatjuk az első rész kedvenc szereplőit, eddig soha nem látott új, lélegzetelállító kalandokba keveredik a szeretetre vágyó Sün Benő és új barátja, a kis Sün Bogi! A legjobb persze az, hogy a bájos és szeretni való Sün Benő – a gyerekekkel együtt – megtanul egy újabb leckét az életről: a befogadás és feltétlen elfogadás mennyire fontos, ha igazán szeretni akarunk!

Még többet Sün Benőről és Bogiról, és a készülő bábdarabról: http://sunikebabdarab.blogspot.hu/
hir | by Dr. Radut