Skip to Content

Küldj Bibliát!

Szeretnénk, hogy a Palánta bibliaóráin résztvevő gyermekek is mind, teljes Bibliához juthassanak. Természetesen van közöttük, akinek már van saját teljes Bibliája, ám sokaknak közülük még a családjában sem található… Ha szeretnél ezért tenni, és akár használt, akár új Biblia felajánlásával segíteni tudsz a gyerekeknek, hogy megismerjék az Úr Jézust, köszönettel vesszük.

Egyik Olvasónknak annyira szívére helyezte Isten az ilyen gyermekek, és családjuk ügyét, hogy havi két új Biblia anyagi fedezetének elküldését ajánlotta fel. Akár rendszeres, akár egyszeri felajánlásról, akár új, akár használt példányról van szó, biztosan tudhatjuk, hogy minden egyes Biblia életeket fog megmenteni. Isten maga ígérte ezt meg:

"Így lesz az én beszédem, amely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és szerencsés lesz ott, ahová küldöttem” (Ézsaiás könyve 55,11.)

Amennyiben Bibliák vásárlása céljára anyagi támogatást küld, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel: a „teljes Biblia” kifejezést adományaink könnyebb kezelhetősége érdekében.
Ha email ill. postacímét is feltünteti – személyesen is meg tudjuk köszönni Önnek!

Használt vagy új Biblia eljuttatása személyesen vagy postai úton
 oldal | by Dr. Radut