Skip to Content

Felépítők tábora

 Vannak körülötted keresztény életük elején tartó testvérek? Esetleg olyanok, akik éppen rajtad keresztül, vagy részvételeddel tértek meg? Vágysz látni, ahogy megerősödnek, hitben járó, győztes, szolgáló életet élnek?
Szívesen segítenél nekik ebben?
Mert a cél az, hogy mindenütt tanítványok legyenek.

Ha Benned ott van ez a vágy, akkor Neked szól a „Felépítők Tábora”, ahol ezt a vágyat segítünk betölteni.
Ez egy szolgálatra felkészítő intenzív bibliatanulmányozó tábor lesz június 24. hétfőtől - 28. péntekig, ahol személyes jelleggel átadom az évek során szerzett tapasztalataimat az új hívők megalapozásáról, felépítéséről, mindezt igei alapokra helyezve, felfedező Bibliatanulmányozás keretében, miközben eszközöket is kapsz a felépítés munkájához, füzetek formájában, amit másokkal együtt tölthetsz ki, tananyagokat, amit ők maguk is fel tudnak használni.

Mit értek a személyes jelleg alatt? Szeretném, hogy a tábor minden résztvevője válaszokat nyerhessen. Válaszokat saját kérdésekre is, meg azokra a kérdésekre is, amiket mások tettek fel Neked, és szeretnél rá jó választ adni. Válaszokat a szolgálattal kapcsolatos küzdelmekre, bizonytalanságokra is.
Itt nem csak érintőleges áttekintés lesz, hanem mélységében nézzük át az összes olyan helyzetet, amibe belekerülhetnek azok, akik mások felépítését végzik.

Nagyon hívom a szolgálókat, meg akik csak vágynak rá, hogy szolgáljanak. Azokat is, akik talán maguk nem kaptak ilyen megalapozást másoktól keresztény életük elején, de most szeretnének megerősödni, és másokat is megerősíteni.”

Információk a táborról:

A helyszín Jánoshalma, a Baráti Misszió központja lesz.

Időpont: június 24. hétfő ebédtől - június 28. péntek délig.
(Fontos, hogy hétfőn ebédidőig mindenki megérkezzen, hogy az aznap délután elkezdődő tanulást már ne zavarják meg a folyamatos érkezések.)

Költségek:
Három részből tevődik össze.
a) A szállás és étkezés díja 19.250 Ft, ami magában foglalja a hétfői ebédet és vacsorát, a pénteki reggelit és ebédet, a közbeeső napokon pedig háromszori étkezést.
b) Ezen felül a nyomtatott, ill. fénymásolt tananyagok önköltsége kb. 2500 Ft.
c) Tandíj ill. szervezők költségei: Ennek kötelező, szabott összege nincs. Ezekhez lehetőséged szerinti adományokkal tudsz hozzájárulni a szerint, amit Isten a szívedre helyez.
Jelentkezésedet, érdeklődésedet az orszagjarobabmisszio [harmadik] gmail [dot] com címen várjuk.

(Jelentkezésedet abban az esetben tudjuk véglegesnek elfogadni, ha az előleg - 10000 Ft - megérkezik hozzánk.)

Dr. Kováts Györgyoldal | by Dr. Radut