Skip to Content

Életre való - egy hatékony program a tizenévesek felé

Kedves Olvasó, kedves Érdeklődő!

A Palánta Sorsfordító Alapítvány tizenévesek felé végzett iskolai missziója sok évvel ezelőtt kezdődött. Az azóta eltelt idő alatt egy olyan hasznos tananyag és módszertan alakult ki a FÉK program nyomán, amely ma talán még időszerűbb, mint valaha.

Mit is jelent a "Boldogságkeresők" című egészségfejlesztési programunk?

Egy keresztény életvezetési programot szeretnénk ajánlani, melynek célja a sokféle szellemi hatással terhelt, könnyen tévútra terelődő fiatal tizenévesek elérése a helyes életút és életforma bemutatásával, a fókuszpont helyes irányba állításával. A fiatalok megszólításán túl fontos a tartós kapcsolat kialakítása, hogy tudják, a gondjaikkal van kihez fordulni.

A program bibliai alapon, interaktív módon dolgozza fel a fiatalok számára jelenleg nagyon is aktuális témákat, mint a helyes önértékelés; a felelősségteljes szexuális életre és családalapításra való felkészülés; az élet és magzatvédelem; a drog, az alkohol és más függőségek, szenvedélybetegségek megelőzése; valamint a düh, az agresszió, a konfliktuskezelés és a kommunikáció témáit.

Fontos, hogy a tizenéves fiatalok ezekről minél előbb halljanak és tisztában legyenek a helyzetükkel, tetteik következményeivel. Ahhoz, hogy Isten előre eltervezett jó tervét megismerhessék a saját életükre nézve, munkatársakra van szükség, akik elmennek az általános és középiskolákba, és átadják nekik az üzenetet.

Amire hívunk Téged, az két konzultációs alkalom, melynek célja, hogy ezeket elvégezve önállóan át tudd adni az üzenetet a tizenéveseknek. Az elméleti tudás elsajátítása mellett ki is próbálhatod magad, hiszen gyakorlati segítséget is kapsz tapasztalt, felkészült előadóktól.
Ha csak egy kicsit is rámozdult a szíved a témára, akkor ott a helyed a konzultációs alkalmakon.

Az első ilyen alkalom 2018. október 20-án, a második 2018. november 17-én lesz a Gospel Szuterénben / 1078, Budapest, Murányi utca 61.

A program délelőtt 9.00-kor kezdődik és délután 15.00-ig tart.

Részvételi díj: 2.000 Ft / alkalom, amely ebéd kivételével üdítőt, kávét, snacket, valamint a programhoz illeszkedő munkafüzeteket, hang- és egyéb információs anyagokat tartalmazza.

Az is jó lenne, ha többedmagaddal jönnél, olyanokkal, akik szintén érdeklődnek a fiatalok jövője iránt.

Ha teheted, kérjük, add tovább a képzés hírét!

Online regisztráció: ITT

Ha szeretnél támogatni olyanokat, akik egyébként nem tudnának részt venni velünk a konzultációs napon, akkor céladományként felajánlhatod. A támogatás összegét elutalhatod a regisztrációs díjjal együtt, vagy bedobhatod a helyszínen az erre a célra kihelyezett dobozba.

További részletek:  program, fizetési lehetőségek stb. a mellékletben

Szeretettel várunk! hir | by Dr. Radut